Kees Tol presenteert tweede seizoen Sterren.nl Academy

Foto: Wim KluversKees Tol gaat een tweede seizoen van het programma Sterren.nl Academy presenteren. Dat heeft de TROS dinsdag bekendgemaakt. De eerste editie van de talentenjacht, vorig jaar te zien bij Nederland 1 en het digitale kanaal Sterren.nl, was volgens de TROS een groot succes. “Vanaf vandaag kunnen getalenteerde Nederlandstalige zangers en zangeressen zich inschrijven voor de tweede editie“, aldus de TROS. “De in- schrijving is geopend tot en met woens- dag 30 september.”

Sterren.nl Academy is een talentenjacht waarbij de nadruk ligt op ontwikkeling en opleiding. “De deelnemers worden niet alleen beoordeeld op hun huidige kwaliteiten, maar ook op hun potentie“, aldus de TROS. “Iedereen van 16 tot en met 26 jaar kan zich via www.sterren.nl/academy aanmelden. Een jury bestaande uit professionals beslist uiteindelijk welke talenten de Sterren.nl Academy mogen doorlopen.

Tijdens de eerste editie van het programma kregen drie finalisten verschillende workshops en begeleiding van professionals en artiesten. Uiteindelijk won de 19-jarige Judith Cornelissen uit Wijchen de talentenjacht en het platencontract.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen