Huisvriend Gerard Joling schuift aan bij Carlo en Irene

Geplaatst op Sun 13 Sep 2009 om 14:15Foto: Nick van OrmondtGerard Joling is vanavond te gast in de tweede aflevering van het nieuwe RTL 4-programma ‘Carlo & Irene: Life 4 You’ met Carlo Boszhard en Irene Moors. Joling was jarenlang vaste gast in Life & Cooking en zet die traditie graag voort in de nieuwe show van Carlo en Irene. “Gerard Joling  vertelt over zijn optreden in Spaarnwoude en beleeft de tv-primeur van nieuwe single Engel Van Mijn Hart“, zo laat RTL weten. In Life 4 You, vanaf 17.30 uur te zien, zijn ook Thomas Berge en de cast van Mamma Mia te gast.


17 Reacties op “Huisvriend Gerard Joling schuift aan bij Carlo en Irene”


 1. Leroy

  Ik heb er weer zin in, vorige week was het allemaal nog wat ‘onwennig’, maar daar zal wel snel verandering in komen denk ik.

 2. jessica

  gerard Joling.. Ohja die kwam bijna nooit langs…………….. Wat goedkoop.

 3. Err

  Hopelijk meer bekend over zijn deelname Lets dance als dat van SBS mag en C&I bij Hole in the wall

 4. Robin

  Thomas Berge bij C&I.

  Leuk :D

 5. AJ

  thomas berge… … …

 6. Anonymous

  Reactie op Err:
  Ben ik nu de enige die een beetje denkt dat SBS en RTL beter kunnen samenwerken, dat eeuwige gestrijd gaat de kijkers vervelen. Best of both worlds zal beter zijn In sommige dingen is RTL weer beter dan SBS en in sommige dingen weer andersom

 7. Liz

  Reactie op Anonymous:

  Hier nog een :)

 8. Willemijn

  Reactie op Anonymous: klopt! er zijn inderdaad wel grote verschillen (zoals X-Factor / Idols en Popstars vind ik) Maar SBS heeft ook sterke punten.

 9. Err

  Reactie op Anonymous: het is niet negatief bedoeld hoor juist heel positief. ik denk ook dat het beter is en vind dat gestrijd steeds ook bullshit hoor. misschien heb je het verkeerd gelezen maar ik vind het positief dat Carlo vorige week zij dat ze elkaar moeten helpen

 10. Wes

  Ben ik nou de enige die De Doordraaishow mist in het nieuwe programma? Alles aan Life4You vind ik een verbetering ten opzichte van Life & Cooking (het geheel is strakker en sneller, meer variatie, decor is prachtig), maar alleen het nieuwe belspel (WieKent Quiz) is gewoon slaapverwekkend. De Doordraaishow was een spektakel, het hilarische hoogtepunt van Life & Cooking. Rechten waren geen probleem, het was niet van Unilever en ook niet van Endemol. Erg jammer dus dat dit onderdeel (onnodig) gesneuveld is.

 11. gaar

  vermoeiende club dat life4you! wordt tijd voor iets compleet nieuws… ipv deze copycat van life & cooking!

 12. Anonymous

  heb strax een stukje gezien wat een bagger programma is het

 13. d'amsterdammertje

  Joling is een mediahoer. Het is hem vergeven, hij weet niet beter. Dat liedje moeten we maar snel weer vergeten. Ik snap wel dat het van eigen bodem is en in het Nederlands en dat men rekent op fikse verkopen omdat het zo PVV is en het volk daar massaal voor gaat. Zo een goedkope marketing meelift truuk van Joling. Jongen, meisje en gezinnetje en waar blijft dan nog je waardigehid als homosexuele volkszanger met zo een heterosexuele clip?

 14. Robin

  Reactie op Anonymous:
  Er zit een knop op je tv hoor!

  Reactie op gaar:
  Kijk dan naar iets anders, als je het niks vind.. AZIJNPISSER!~

 15. Matt

  Reactie op d’amsterdammertje: Knettergek jij !

 16. bart

  Ik vond het altijd leuk als hij te gast was, maar dit programma vind ik zelfs als behang niet leuk genoeg.

 17. d'amsterdammertje

  Reactie op Matt: Kun jij er dan iets anders van maken?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.