Veronica werkt aan nieuwe dramaserie met Johnny de Mol

Foto: Veronica/FotofloorVeronica werkt op dit moment aan een nieuwe dramaserie met Johnny de Mol. De presentator liet in zijn vierjarig contract met de tv-zender opnemen dat hij ook weer wil acteren. “Daar heb ik al een tijd niets mee gedaan, te druk“, zegt De Mol in De Pers. “Maar ik heb in mijn contract met Veronica laten opnemen dat ik ook mag acteren. Ze bouwen nu een serie om mij heen. Met een beetje geluk kunnen we in het najaar gaan draaien en dan is in het voorjaar een van die series op de buis.

De Mol is blij dat hij zo veel kan doen bij Veronica. Toch voerde hij recentelijk ook nog gesprekken met de KRO. “Ik ben bezig met zelf produceren, maar het is toekomstmuziek. Bij de KRO zou ik dat snel moeten doen, maar ik wil ook blijven acteren. Bij Veronica kan ik alles“, zegt De Mol daarover in De Telegraaf.

Hij sluit een samenwerking met zijn vader John de Mol niet uit, vertelt hij in De Pers. “Kijk, ik heb altijd veel zelf gedaan en geregeld. Meerdere rollen en tv-programma’s. Zelfs in de Talpatijd. Maar in de toekomst lijkt het mij nogal een logische samenwerking tussen mij en mijn vader. Ik heb geen haast, hoor. Op dit moment blijft het bij fantaseren.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen