Beau: ‘De Leeuw en Van Nieuwkerk mogen veel verdienen’

Beau van Erven Dorens vindt alle dis- cussies over de hoogte van salarissen verkeerd. Volgens de SBS-ster mogen ook sterren van de Publieke Omroep veel geld verdienen. “Mannen als Paul de Leeuw en Matthijs van Nieuwkerk die miljoenen kijkers trekken, leveren de Publieke Omroep ongelooflijk veel geld op. Als zij er niet zouden zijn, moest er veel meer geld uit de staatskas worden getrokken. Er zijn gewoon niet veel van dit soort unieke en onvervangbare persoonlijkheden.

Laat Balkenende dan wat meer verdienen – dat vind ik niet meer dan terecht voor een man die keihard werkt en er bijna aan onderdoor gaat“, vervolgt hij in TROS Kompas.

Bovendien kan een tv-carrière zo over zijn, weet Beau. “Imagovorming is het grootste probleem van de televisiewereld. Kijk naar iemand als Jack Spijkerman. Hij heeft de zwaarste klappen in de Nederlandse entertainmentindustrie gekregen. Was het terecht dat hij die lading stront over zich heen kreeg, nadat hij het ruim twintig jaar heel erg goed had gedaan? Ik vind van niet, maar hij heeft me nog eens doen inzien dat imago je hele leven kan veranderen.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen