Tweede seizoen So You Think You Can Dance van start

Foto: Nick van OrmondtDe dansshow So You Think You Can Dance is terug op televisie. Het tweede seizoen beleeft deze zondagavond zijn première in een anderhalf uur durend programma op RTL 5. Het station heeft veel vertrouwen in de nieuw serie. “De Vara Gids riep So You Think You Can Dance uit tot beste groot amusement- show van 2008, De Telegraaf beschreef het als de verrassing van het tv-seizoen en ‘een genot om naar te kijken en ook Paul de Leeuw was lyrisch“, zo laat RTL 5 weten.

In So  You Think You Can Dance wordt gezocht naar de meest favoriete danser van de Lage Landen. Na de audities en de bootcamp blijven alleen de allerbeste dansers over om het tegen elkaar op te nemen in de liveshows. Allemaal strijden ze om de hoofdprijs van 20.000 euro, een dansopleiding naar keuze én een rol in de nieuwe Nederlandse musical ‘Hairspray’. De uitzendingen worden gelijktijdig en live uitgezonden in Nederland en België bij zowel RTL 5 als VTM.

So You Think You Can Dance is tussen 20.00 en 21.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen