Powned teleurgesteld over uitlekken programma-idee

Foto: SBSPowned vindt het bijzonder jammer dat het plan voor het nieuwe programma Het Voorgesprek vorige week is uitgelekt via De Volkskrant. In dit programma wilde de Geenstijl-omroep stiekem bekende Nederlanders filmen, die denken dat ze worden voorbereid op een interview. Door het uitlekken van het format is dat niet meer mogelijk. “Een beetje een tragisch verhaal dit. Het was een topidee. Ontzettend jammer dat het is uitgelekt“, zegt Jan Bennink, secretaris van Powned, in HP De Tijd.

Jan Bennink is teleurgesteld. “Maar, laten we er ook geen drama van maken. Er valt nu niets meer aan te doen. Het wordt moeilijk om het nog door te zetten. Maar zeg nooit nooit. You never know. Het zou toch zomaar kunnen dat we het wel doen.

Een ander programma-idee van Powned is het oprichten van een politieke partij. “We beginnen helemaal from scratch, zonder ideeën, leider, etcetera. Leden en/of kijkers gaan alles bepalen. De bedoeling is dat het evolueert tot een echte partij en dat het ook daadwerkelijk iets gaat opleveren. Elke stap wordt uitgezonden op tv.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen