ONM start nieuw seizoen met spannende ontknoping

Foto: Nick van OrmondtDe soap ONM is terug van zomerstop en is vanaf heden weer iedere avond om 19.00 uur te zien op Nederland 3. Meteen in de eerste aflevering van het zeven- tiende seizoen werd al duidelijk of Junior zijn gevaarlijke val overleeft. Nieuw dit jaar zijn de ONM Shorts, gecompri- meerde filmpjes van de aflevering van de volgende dag. ONM Shorts worden gratis per mobiel, via Hyves én de website www.onm.tv aangeboden. “Geen stress meer dus voor wie een keer niet op tijd thuis dreigt te zijn.”

Wie de drie minuten durende shorts op zijn telefoon wil ontvangen kan de mobiele applicatie eenvoudig en kosteloos installeren door met de mobiele telefoon naar m.onm.tv te surfen. “Elke vrijdag is er bovendien Catch Up: een overzicht met daarin alle shorts van afgelopen week. In vijftien minuten is de ONM-fan dus weer helemaal op de hoogte“, aldus een zegsvrouw van de omroep.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen