Nikkie Plessen met lijstjesprogramma De 15 bij RTL 5

Foto: Nick van OrmondtNikkie Plessen gaat voor RTL 5 het nieuwe lijstjesprogramma De 15 presenteren. Dat heeft RTL 5 donderdag bekendgemaakt. Er worden voorlopig vijf afleveringen gemaakt, waaronder De 15 Meest Besproken Seksmomenten op TV en De 15 Meest Spraakmakende TV Momenten. Volgens een zegsvrouw van RTL 5 komen elke week ‘legendarische, hilarische en opvallende’ tv-fragmenten voorbij. RTL 5: “De fragmenten hebben gegarandeerd een hoog ‘oh ja’ en ‘weet je nog’ gehalte.”

Iedere week telt Nikkie Plessen af van vijftien naar één. “Nog één keer meezingen met de Cheer You Up van de ‘Pin Up Club’ of het geheugen opfrissen met de opbloeiende liefde tussen Sabine en Bart in ‘Big Brother’? En wat te denken van de ongelofelijke ontknoping van ‘De Grote Donorshow’ van BNN? Elke week komen deze en andere opvallende TV-fragmenten voorbij en daar hoeft de kijker helemaal niets voor te doen“, vertelt de woordvoerster van RTL 5.

Naast De 15 Meest Besproken Seksmomenten op TV en De 15 Meest Spraakmakende TV Momenten, komen ook de onderwerpen De 15 Grootste Hartenbrekers van de Gooische Matras, De 15 Meest Hilarische TV Momenten en De 15 Meest Spectaculaire (V)echtscheidingen aan bod.

De eerste uitzending is op zondag 6 september om 21.30 uur op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen