1,1 miljoen kijkers voor een na laatste Blootgewoon


De kijkcijfers van donderdag 27 augustus 2009 (SKO)

Foto: Patricia SteurBlootgewoon (KRO, Ned1, 21:31) – Het tv-programma BlootGewoon met Anita Witzier is de afgelopen weken succes- vol gebleken. De vijfde en daarmee een na laatste aflevering van het programma werd donderdag door 1.064.000 kijkers (madl: 19.0%) bekeken. Daarmee bezet BlootGewoon de derde positie in de kijk- cijfer top-15 van donderdag. Bovendien is het de op een na best bekeken afle- vering van de reeks tot nu toe. Volgende week is de finale van BlootGewoon te zien op Nederland 1.

Anita Witzier heeft genoten van de opnames van BlootGewoon, vertelt ze in Mikro Gids. “Het is een zomers feelgoodprogramma met inhoud over gewone mensen met bijzondere verhalen. Je krijgt een inkijkje in hun leven en wat ze met het goede doel verbindt. De narigheid, hoe sterk ze zijn en wat voor oplossingen ze allemaal bedenken. En dan is het heel prettig om er met een fotosessie een luchtige en positieve draai aan te geven. Met z’n allen uit de kleren gaan is natuurlijk erg onhandig en hilarisch. In je eentje bloot poseren is nog wel te doen, maar het wordt een heel ander verhaal als je het samen met collega’s of kennissen moet doen. En dan ook nog met een camerateam erbij. Ik geef het je te doen!

UEFA Europea League Bratislava – Ajax (Veronica, 18:27) – De voetbalwedstrijd SK Slovan Bratislava – AFC Ajax werd donderdagavond door 244.000 mensen (madl: 6.4%) bekeken op Veronica. Het is voor het eerst sinds jaren dat er weer een belangrijke voetbalwedstrijd op de zender te zien was. Ajax heeft zonder problemen de groepsfase van de Europa League bereikt. De wedstrijd eindigde in 1-2 stand. RTL 7 had donderdag meer succes met voetbal en bracht wedstrijden met SC Heerenveen en PSV. RTL 7 was donderdag de derde zender van Nederland; Veronica de zesde.

RTL Boulevard (RTL4, 18:33) – Albert Verlinde baalt van personen die zich op internet als hem voordoen. De entertainmentdeskundige van RTL Boulevard, dat donderdag 716.000 kijkers (madl: 21.3%) trok, laat weten dat hij niet actief op internet aanwezig is. “Er gaan op dit moment Twitter-berichten van een Albert Verlinde rond. Hij zegt dingen als ‘morgen bij Edwin Evers een primeur over drugs rond Gordon‘. Maar ik Twitter niet en ik Hyves niet of iets dergelijks. Ik ben niet op internet te vinden, dus dit is allemaal onzin“, aldus Albert in RTL Boulevard.

De Top 15-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen