Mirella van Markus stapt over naar Teleac

Foto: KROPresentatrice Mirella van Markus gaat aan de slag voor de publieke omroep Teleac. Daar zal ze vanaf oktober de talkshow Helder gaan presenteren. Dat heeft Teleac laten weten. Van Markus was tot mei van dit jaar nog te zien als presentatrice van Goedemorgen Nederland, maar na drie jaar was ze toe aan een nieuwe uitdaging. Die vindt ze in Helder, een educatieve talkshow over alledaagse thema’s. “Dit is iets wat al lang op mijn verlanglijstje staat“, zo laat Van Markus weten.

Helder behandelt alledaagse thema’s op een praktische en onderhoudende manier samen met het publiek en deskundige gasten in de studio, en de kijkers thuis. In elk programma staat één onderwerp centraal. Doel van het programma is kijkers kennis te verschaffen waarmee zij zich in het dagelijks leven beter staande kunnen houden.

Mirella van Markus is blij met de nieuwe klus. “Een talkshow te presenteren waarin één onderwerp centraal staat en je de ruimte krijgt dit onderwerp vanuit verschillende perspectieven – zowel persoonlijk als deskundig – uit te diepen, voelt in dit zap-achtige medialandschap als een luxe, iets dat al lang op mijn verlanglijst staat!

Net als vorig seizoen, blijft ook presentatrice Pernille La Lau aan ‘Helder’ verbonden. De nieuwe reeks ‘Helder’ is met ingang van dinsdag 13 oktober wekelijks om 16.30 uur te zien op Nederland 2.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen