Eddy Zoëy: ‘Expeditie Robinson is mijn droombaan’

Foto: Maarten de BouwEddy Zoëy is er bijzonder blij mee dat hij van RTL 5 het avontuurlijke programma Expeditie Robinson mocht presenteren. Het is voor Zoëy zijn droombaan, vertelt hij in Televizier. “Ja, vooral omdat het zo’n enorme productie is. Bij BNN mocht ik alleen kleine programma’s maken. Hier werken 170 mensen aan mee. En er wordt voor verschillende landen tegelijk gefilmd. Op de eerste dag moest ik een tekstje opnemen, terwijl ik gefilmd werd door een helikopter die om me heen vloog“, vertelt Zoëy.

Zoëy is de opvolger van Ernst-Paul Hasselbach. Volgens Zoëy is hij er niet bewust mee bezig om nu een eigen stempel op Expeditie Robinson te drukken. “Dat was niet het streven, maar het speelt wel mee. Ernst-Paul is onlosmakelijk verbonden met het programma. Dat kun je niet veranderen en je moet de kijkers de tijd gunnen. Ze moeten natuurlijk wennen aan mij.”

Expeditie Robinson is om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen