De Buisonjé presenteert datingshow voor gevangenen

Foto: NCRVXander de Buisonjé gaat voor de NCRV ‘Zij gelooft in mij’ presenteren, een Boer Zoekt Vrouw voor gevangenen. Dat heeft de NCRV dinsdag bekendgemaakt op haar najaarspresentatie. De eerste uitzending is in het voorjaar van 2010. “De toekomst van elke ex-gedetineerde valt of staat met de 3 W’s: Wonen, werken en een wijf“, aldus een woordvoerder van de NCRV. “De eerste twee kunnen door de reclassering in juiste banen worden geleid, maar bij de derde ligt dat moeilijker.

In het nieuwe programma Zij gelooft in mij gaat Xander de Buisonjé met een aantal ex-gedetineerden op zoek naar juist dat – de liefde van een vrouw die zorgt voor stabiliteit, een thuis en een reden om op het goede pad te blijven. Een tweede kans in het leven en in de liefde?“, aldus de NCRV.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen