Caroline Tensen krijgt het druk bij NCRV

Foto: NCRVCaroline Tensen gaat in het komend televisieseizoen volop aan de slag voor de NCRV. Ze presenteert vanaf november DNA Onbekend, komt in de laatste maand van het jaar met Zo Vader Zo Puberzoon en keert in mei 2010 terug met Eén tegen 100. DNA Onbekend is op 5 november de eerste nieuwe show met Tensen. “Of het nu gaat om oor- logskinderen, adoptiezaken, verzwegen affaires van ouders of twijfels rondom het vaderschap; de waarheid wordt achter- haald met een DNA-test.

Volgens de NCRV is DNA Onbekend, dat op donderdagen om 20.30 uur te zien zal zijn op Nederland 1, geen sensatieshow. “Caroline Tensen laat integere portretten zien van mensen die voor eens en voor altijd een einde willen maken aan onduidelijkheden, ontkenningen of verdoezelingen in familiaire kwesties.

De beroemde televisiequiz Zo Vader, Zo Zoon krijgt dit najaar navolging met Zo Vader, Zo Puberzoon, vanaf maandag 21 december om 19.30 uur op Nederland 1. De presentatie is in handen van Caroline Tensen. “Een vrolijk spel waarbij een panel van bekende Nederlanders moet raden wie de ‘puberende’ zoon is van de vader in de studio“, aldus de NCRV.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen