Chantal Janzen verlengt contract bij AVRO

Foto: AVROChantal Janzen heeft haar contract bij de AVRO verlengd. De presentatrice blijft tot januari 2011 verbonden aan de omroep. Dat heeft de AVRO donderdag bekend- gemaakt. Janzen presenteert voor de omroep programma’s als Wie is mijn Ex?, het Gouden Televizier-Ring Gala, de Musical Sing-a-Long en het nieuwe Weten Zij Veel. “De AVRO maakt mooie grote liveprogramma’s en ik vind de spanning van grote livepresentaties geweldig en heel leuk om te doen“, zo laat Jansen weten.

Sinds 2007 presenteert Chantal diverse programma voor de AVRO. AVRO-directeur Willemijn Maas: “Wij zijn zeer gelukkig met Chantal en met haar keuze om zich voor de komende twee jaar aan de AVRO te verbinden. Chantal is een talentvolle presentatrice, een gedreven vakvrouw en een belangrijke lid van ons AVRO presentatorenteam. Het is mooi dat we onze samenwerking de komende jaren verder kunnen ontplooien en dat we haar als hèt gezicht van een aantal prachtige AVRO-programma’s zullen inzetten.

Chantal Janzen is deze week ook te zien in de AVRO outdoor en TV campagne ‘Op zoek naar…’ waarin zeven prominente AVRO-presentatoren vertellen naar welke inspiratie zij het komend televisie seizoen op zoek naar zijn. Programmaleider Kees Tukker: “Chantal is een groot talent en we vinden het fantastisch dat we onze samenwerking verder kunnen uitbouwen.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen