Carlo en Irene met speciale TV Kantine voor RTL-jubileum

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan een speciale aflevering maken van hun programma De TV Kantine ter ere van het twintigjarig jubileum van RTL 4. Dat vertelt Carlo Boszhard zaterdag in De Telegraaf. Mogelijk volgt daarna nog een tweede serie afleveringen. “Er komt in ieder geval een special, ter ere van het twintigjarig bestaan van RTL4“, vertelt hij. Voorlopig zijn Carlo en Irene druk met de nieuwe televisieshow Let’s Dance, waar 45 BN’ers aan mee moeten gaan doen. “Het is echt te halen.

Toen Carlo Boszhard met de directie sprak over Let’s Dance, wilde hij dat gelijk doen. “Ik heb gelogen. Op de vraag of ik Let’s dance kende, antwoordde ik ’ja’. Vervolgens zei ik ’en Irene en ik gaan het doen’. Terwijl ik geen idéé had.

Irene Moors benadrukt dat Let’s Dance voor het goede doel gemaakt wordt. “In Nederland is dat Kika. Het worden 36 acts, met zo’n vijfenveertig bekende mensen. Carlo en ik hoeven alleen maar netjes te praten.

Vanaf zondag 6 september is bovendien de opvolger van Life & Cooking te zien. Carlo: “De bóódschap van het programma wordt aan de sponsor opgehangen, daarvan zijn we afhankelijk. Maar wie dat wordt, weten we nog niet.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen