BNN: ‘TV Lab-formats hebben ultieme BNN-mix’

Foto: Manon van der ZwaalBNN kijkt met genoegen uit naar de TV Lab-themaweek, wanneer de kijkers van Nederland 3 getrakteerd worden op vele nieuwe programma’s. BNN wist met vier formats de uitzendschema’s te halen: The Wrong Door, De Bubbel, Henry van Loon Entertainment Show en Kamikaze TV. “De programma’s die gepresenteerd worden hebben de ultieme BNN-mix van grensoverschrijdende verhalen, bizarre stunts, experimentele nieuwsvergaring en een eigenzinnige kijk op de actualiteit“, aldus BNN

TV Lab is een themaweek waarin publieke omroepen met nieuwe formats strijden om de kijkcijfers. De themaweek op Nederland 3 loopt van maandag 31 augustus tot en met vrijdag 4 september.

The Wrong Door is de hele week lang om 23.55 uur te zien op Nederland 3. Dit is een comedyprogramma met sketches waarin  special effects onderdeel zijn van het dagelijks leven. “In deze wereld zijn superhelden en dinosaurussen gemeengoed in de dagelijkse draaimolen van autoachtervolgingen, ontploffingen en een avondje in de kroeg“, aldus een zegsvrouw van BNN donderdag.

De Bubbel volgt op donderdag 3 september en is dan om 21.15 uur te zien. Drie nieuwsfreaks  worden in dit programma met Patrick Lodiers een week lang afgesloten van elke vorm van media. Als de kandidaten worden vrijgelaten uit hun quarantaine, volgt een quiz waarin ze onderworpen worden aan echte en bedachte nieuwsitems van die voorbije week. Wat is waar en wat niet?

Direct na De Bubbel is de Henry van Loon Entertainment Show te zien. “De 27-jarige Brabander Henry van Loon, bekend van Toomlers Comedytrain, ging meteen in op de uitnodiging van BNN om een eigen programma voor TVLab te maken. De rode draad van zijn show is zijn eigen leven en entertainment in al haar vormen.”

Kamikaze TV is op vrijdag 4 september om 23.15 uur de laatste inzending van BNN tijdens het TV Lab. Sander Lantinga bekijkt in deze liveshow samen met zijn gasten de meest uiteenlopende fragmenten van Japanse makelij, zoals Wipe Out, Hole in the Wall en Ranking the Stars. Renate Verbaan, die als model veel in Japan heeft gewerkt, is tafeldame.

Lees ook: Overzicht van alle programma’s tijdens TV Lab

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen