Beau gelooft in CQC: ‘We zijn heel ambitieus’

Foto: SBSBeau van Erven Dorens is vrijdagavond te zien in de eerste aflevering van zijn nieuwe nieuwsshow CQC, om 21.30 uur op Veronica. Hij overvalt onder meer zijn vorige baas Erland Galjaard van RTL 4. “Ik was een beetje zenuwachtig en hij zat ook een beetje te trillen. We hebben het wel een beetje bijgelegd hoor. Door de media wordt het opgestookt“, aldus Beau in Shownieuws. Volgens Beau is CQC geen kopie van De Jakhalzen (VARA). “Die hebben het afgekeken van dit Argentijnse format.

Van Erven Dorens weet niet wat hij van de kijkcijfers moet verwachten. “Ik las dat ik had gezegd dat we 500.000 kijkers moeten hebben. We zijn heel ambitieus, maar dat moeten we allemaal nog maar zien. We zitten bij Veronica en zijn heel bescheiden. We moeten klein beginnen.

Het is voor Van Erven Dorens zijn eerste klus bij SBS. Bij RTL zijn er veel mensen die hij totaal niet mist, vertelt hij. “Dat zijn er wel heel veel. Die zitten in het gebouw en geven de orders. Dat is wel een heel groot verschil met SBS.” Toch zijn er ook RTL’ers die hij wel mist. “Linda de Mol staat wel hoog op mijn lijstje.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen