Antoinette Hertsenberg terug met nieuw seizoen Radar

Antoinette Hertsenberg keert deze maandagavond terug met een nieuw seizoen van haar programma Radar, dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een waar kijkcijferkanon. De TROS heeft voor de seizoensopener een ‘onthullende’ re- portage aangekondigd over de handels- wijze van de farmaceutische industrie. Volgens Radar schromen pillenfabrikan- ten niet om de consument te ‘verzieken’. “De eerste uitzending belooft een echte eye-opener te worden voor de kijker“, aldus een zegsvrouw.

Centraal in deze aflevering van Radar staat hoe de farmaceutische industrie indirect reclame maakt voor receptgeneesmiddelen. “In een onthullende reportage legt Radar bloot hoe de pillenfabrikanten niets schromen om de consument te ‘verzieken’ tot patiënt. Radar gebruikt daarvoor een nog nooit eerder vertoonde methode“, aldus een woordvoerster van de TROS.

Radar is vanaf 20.30 uur te zien bij de TROS op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen