SBS start video on demand-platform Veamer

SBS start op donderdag 9 juli met het video on demand-platform Veamer. Dat zal SBS donderdag bekendmaken op de najaarspresentatie. Op de nieuwe video- website biedt SBS films en series. De bezoeker kan ervoor kiezen om een titel te huren of te kopen. Zo worden onder andere films Yes Man en Wit Licht en de dramaseries McLeod’s Daughters en Verborgen Gebreken aangeboden. Met Veamer.nl wil SBS inspelen op de behoefte van de kijker om zelf te bepalen wanneer hij iets kijkt.

SBS is een samenwerking aangegaan met Warner Home Entertainment om direct een breed assortiment te kunnen bieden. SBS belooft een aanbod van zeer recente films tot blockbusters die al wat ouder zijn. Een gebruiksvriendelijke indeling moet ervoor zorgen dat de bezoeker snel vindt waar hij of zij naar op zoek is.

Ook veel series zullen via Veamer aangeboden worden, van Nederlands drama als Verborgen Gebreken en De Hoofdprijs tot buitenlandse successeries als Being Erica en McLeod’s Daughters. Van McLeod’s Daughters is het mogelijk om, na de uitzending op NET 5, alvast de volgende aflevering te bekijken bij Veamer.

Men kan films of series tegen betaling huren en meteen via streaming video kijken of kopen en vervolgens downloaden. Veamer start op het internet en heeft de ambitie om in de toekomst uit te breiden naar televisie en mobiel. Veamer is vanaf donderdag beschikbaar via www.veamer.nl.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen