Beau van Erven Dorens presenteert nieuwsshow CQC

Beau van Erven Dorens presenteert dit najaar iedere vrijdag de internationale succesformule CQC bij Veronica. Dat zal SBS donderdag bekendmaken op haar najaarspresentatie. CQC is een weke- lijkse nieuwsshow waarin Beau samen met twee medepresentatoren het laatste nieuws doorneemt, waarbij hij zichzelf en anderen niet spaart. De drie mannen in de studio worden bijgestaan door speciale CQC-reporters die opduiken langs rode lopers, bij persconferenties en op grote evenementen.

Gekleed in een zwart maatpak en met bijbehorende zonnebril zullen Beau en zijn twee medepresentatoren iedere vrijdagavond om 21.30 uur te zien zijn op Veronica. De brutale CQC-reporters gaan daarbij in razendsnel gemonteerde nieuwsitems op zoek naar het verhaal achter het nieuws.

De reporters confronteren vele prominente figuren onder andere met eerder gedane uitspraken, met wetten van eigen hand of met hun dubbele moraal. Hun grappige vragen moeten volgens SBS onthullende reportages en ook nieuws opleveren.

CQC staat voor Caiga Quien Caiga (‘koste wat kost’) en is een begrip in Zuid-Amerika. Het programma is door productiebedrijf Eyeworks met veel succes geproduceerd in Argentinië, Chili, Brazilië, Italië, Portugal en Spanje. In deze landen heeft CQC al voor veel spraakmakende momenten gezorgd dankzij verrassende reacties van onder anderen Obama, Hugo Chavez, Fidel Castro, Paris Hilton en Angelina Jolie. CQC is acht keer genomineerd voor een Emmy Award.

Eyeworks van Reinout Oerlemans voerde anderhalf jaar geleden al gesprekken met de netcoördinator van Nederland 3 over Caiga Quien Qaiga, maar uiteindelijk wordt de show nu uitgezonden door Veronica met Beau van Erven Dorens aan het roer.

CQC is vanaf vrijdag 28 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen