Nieuwe NET 5-talkshow De Tafel van 5 vooraf opgenomen

Foto: Ester GebuisDe nieuwe dagelijkse talkshow ‘De Tafel van 5’ wordt niet live uitgezonden. NET 5 neemt per opnamedag twee aflevering- en op van het één uur durende program- ma. “Eén aflevering voor die dag zelf, de andere aflevering wordt de volgende dag uitgezonden“, aldus een zegsvrouw. “De ene keer zal daardoor echt de actualiteit van de dag centraal staan en de andere keer zal het programma gaan over meer tijdloze thema’s als bijvoorbeeld alimentatie of een film die iedereen al wekenlang fascineert.”

In De Tafel van 5 van producent Paul de Leeuw bespreken vijf opvallende vrouwen, onder leiding van Daphne Bunskoek of Katja Schuurman, iedere werkdag om 19.00 uur op NET 5 actuele onderwerpen die hen bezighouden.

Doordat het programma semi-live is, kan het zomaar zijn dat opvallend nieuws wordt gemist. Volgens de zegsvrouw is het echter geen actualiteitenrubriek. “Zelf spreken we niet van een actualiteitenprogramma, maar van een dagelijkse talkshow waarin vijf opvallende vrouwen actuele onderwerpen die hen bezighouden bespreken.

De tafel van 5 is vanaf maandag 24 augustus elke werkdag te zien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen