Herman Heinsbroek over zijn miljoenen in nieuwe EO-serie

Herman Heinsbroek staat op 3 septem- ber centraal in de eerste aflevering van het nieuwe Nederland 1-programma Met Niets begonnen. Hierin bezoekt EO-pre- sentator Marc Dik ‘gewone’ Hollanders die zichzelf zeer rijk hebben gewerkt. “Hebben ze nou een goede neus voor zaken, een bovenmatig talent of was het domweg geluk? Zijn er dingen die ze missen of zijn kwijtgeraakt door hun succes en hebben ze wel eens deals gesloten waar ze spijt van hebben?“, zo vraagt de EO zich af.

Samen met Marc gaan de miljonairs terug naar de plek waar het begon en laten ze zien hoe ze nu leven en wonen. De eerste uitzending op donderdag 3 september, 22.30 uur, gaat over Herman Heinsbroek. Is hij gelukkiger dan toen hij nog geen miljoenen had?

Het levensdoel van Heinsbroek was financiële onafhankelijkheid totdat hij dit met de verzamel cd’s van Arcade ook daadwerkelijk bereikte. De belangrijkste plekken uit zijn leven vormen de achtergrond voor gesprekken over rijkdom en passie: Het binnenhof, zijn ouderlijk huis, middelbare school en het huis van Pim Fortuyn aan de overkant. Marc vliegt met Herman naar Londen om te bieden in een bijzondere kunstveiling en spreekt hem over de ideale villa, kunst, politiek en dure hobby’s.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen