213.000 kijkers voor tweede aflevering On Air


De kijkcijfers van dinsdag 28 juli 2009 (SKO)

Foto: Kastermans FotografieOn Air (NCRV, Ned3, 19:33) – De tweede uitzending van On Air op dinsdag werd aanzienlijk minder bekeken dan de eer- ste aflevering op maandagavond. Terwijl de eerste aflevering 375.000 kijkers trok, werd de tweede aflevering door 213.000 mensen (madl: 6.2%) bekeken. Hiermee weet het praatprogramma van Harm Edens opnieuw geen plek in de dage- lijkse kijkcijfer top-25 te bemachtigen. De hoofdgast van de tweede aflevering was Fons van Westerloo die over de omroep WNL kwam praten.

Harm Edens was niet gelijk blij met Schiphol als locatie. “Het leek me een heel hoop gedoe“, vertelt hij in Mikro Gids. Bij de proefopnames merkte Edens pas echt hoe bruisend zijn nieuwe werkplek is. “Schiphol is een bruisende 24-uurseconomie. Achter me rijden Boeings heen en weer en je moet heel erg oppassen om niet naar de intercoms te gaan luisteren. Voor je het weet ben je helemaal uit je interview.

RTL Boulevard (RTL4, 18:32) – Anderhalf jaar heeft Peter Janssen, beter bekend als de Vegan Streaker, verkering gehad. Toen het uit ging, besloot zijn ex-vriendin haar hart uit te storten bij de recherche. Naar aanleiding van haar verhaal werd Peter vorige week opgepakt en zes dagen vastgehouden. Zijn ex-vriendin deed dinsdag haar verhaal in RTL Boulevard, dat door 745.000 mensen (madl: 27.0%) bekeken werd. “Hij is in staat de Koningin wat aan te doen“, vertelde ze in het programma.

Villa Felderhof (NCRV, Ned1, 22:03) – Op dit moment zendt de NCRV herhalingen uit van het programma Villa Felderhof. Het is nog niet duidelijk of het programma – na het nieuwe seizoen vanaf december – volgend jaar terugkeert met een nieuwe serie afleveringen. “De NCRV heeft niet gezegd dat ze willen stoppen met Villa Felderhof, maar zij zitten in een totaal andere situatie dan een paar jaar geleden. Ze weten niet wat voor zendtijd ze krijgen volgend jaar, het budget wordt minder, het is natuurlijk een duur programma en ik was ook niet één van de goedkoopsten“, liet Felderhof eerder weten. Villa Felderhof trok dinsdag 662.000 kijkers (madl: 14.5%).

De Top 15-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen