Christenen in actie tegen KRO-programma Blootgewoon

Foto: Patricia SteurDe organisatie Christenen voor de Waar- heid roept mensen op om in actie te komen tegen het nieuwe KRO-programma Blootgewoon. In dit programma gaan tien groepen mensen uit de kleren voor een naaktkalender, die verkocht wordt voor het goede doel. Ook presentatrice Anita Witzier poseerde naakt. Voorzitter Jan de Bruin spreekt in een persbericht van ‘zedeloosheid’. “De KRO geeft met eigen woorden aan dat zij helaas moreel diep zijn gezonken“, zo laat De Bruin weten.

Jan de Bruin: “Er zijn zoveel verrassende, leuke en originele manieren te bedenken om met een groep mensen geld of middelen in te zamelen voor een goed doel. Maar om de gewone burgers te bewegen om met een hele groep naakt te poseren voor de kamera, is niets anders dan zedeloosheid en zal de verseksualisering in de samenleving alleen maar doen toenemen.  Het woord ‘integer’ zou de KRO hierom niet eens in de mond mogen nemen. Christenen voor de Waarheid wil medestanders oproepen een protestbrief te schrijven aan de KRO.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen