Bekende zangers doen onherkenbaar auditie in Popstars

In het nieuwe seizoen van Popstars, dat al van start gaat op vrijdag 14 augustus, doen bekende zangers onherkenbaar auditie. Dat heeft SBS vandaag bekend- gemaakt. Het station noemt ze ‘mystery popstars’. “Bekende zangers doen nog- maals, maar dit keer onherkenbaar, een gooi naar een carrière in de spotlights“, legt een woordvoerder vandaag uit. “Wie de ‘mystery popstars’ zijn? Niemand weet het, zelfs de jury niet. De grote vraag is natuurlijk of zij het tot de vol- gende ronde schoppen.”

Popstars wordt ook dit najaar gepresenteerd door ,,het gouden duoGerard Joling en Nance en de jury bestaat wederom uit Henkjan Smits, Patricia Paay en Maurice Wijnen. “Dit jaar hebben zich meer dan 6500 kandidaten aangemeld voor Popstars 2009. Dat is een verdubbeling van het aantal aanmeldingen bij de vorige editie. Hieruit blijkt dat Nederland nog steeds barst van het talent. Popstars is de langstlopende talentenjacht ter wereld en een doorslaand succes in binnen- en buitenland. Inmiddels hebben meer dan vijftig landen het programma uitgezonden.

Volgens SBS 6 staat de winnende popsterren een grote carrière te wachten. “In Nederland zagen vorig seizoen maar liefst 2,3 miljoen mensen tijdens de finale hoe Déon, Steffie en Brandi tot de winaars van Popstars 2008 werden verkozen. Onder de naam RED! behaalden zij een nummer 1-hit met hun single ‘Step Into The Light’. Onlangs hebben ze hun tweede single ‘Guilty’ uitgebracht en momenteel werken ze aan een zomerhit.”

Popstars is net als voorgaande editie op zoek naar dé popsensatie van Nederland. “Dit seizoen maakt de jury echter in de finale pas bekend waar ze naar op zoek zijn. Dat kan een solist zijn, een duo of een groep. Alles is dus mogelijk!”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen