TMF doet live verslag van Jackson-herdenking op De Dam

Muziekzender TMF doet om 16.30 uur live verslag van de herdenking van Michael Jackson op De Dam in Amsterdam. Dat heeft TMF bekendgemaakt. “TMF VJ Sacha Visser is nu al aanwezig op de Dam en laat weten dat de Dam al half vol staat“, aldus een woordvoerster. “Na de herdenking op de Dam zal speciaal voor de fan een bijeenkomst zijn in de mu- ziekwinkel FAME in de Kalverstraat.” Comedy Central, de zusterzender van TMF, eert Michael Jackson vanavond op geheel eigen wijze.

Comedy Central wil in ,,al het herdenkingsgedruis op tv” een vrolijke noot brengen. Als eerbetoon zal de zender haar programmering iets wijzigen en een speciale aflevering van The Simpsons brengen. Michael Jackson heeft in ‘Stark Raving Dad’ een gastrol en speelt de gefrustreerde metselaar Leon Kompowsky, die zich voor doet als Michael Jackson.

Michael Jackson sprak de stem van Leon Kompowsky in onder het pseudoniem John Jay Smith. Jackson was een groot fan van de serie en belde zelf met schrijver Matt Groening om zichzelf aan te bieden voor een gastrol. The Simpsons is om 20.00 en 00.30 uur te zien op Comedy Central.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen