Ook Van Lexmond, Janson en Trustfull in ‘Ik kom bij je eten’

Geplaatst op Sat 06 Jun 2009 om 14:27Foto: RTLLieke van Lexmond, Sander Janson en Quinty Trusfull zullen vanaf maandag 6 juli ook dagelijks om 20.00 uur te zien zijn in Ik Kom Bij Je Eten op RTL 4. Net als Winston Gerschtanowitz, John Williams en Irene Moors zullen zij door het land trekken om bij bekende en onbekende Nederlanders mee te eten. RTL is nog op zoek naar kandidaten. “Heb jij een groot of een klein feest te geven? Bestaat je voetbalvereniging 5 jaar? Wil je oma op de camping met een barbecue verrassen? Laat het weten!


24 Reacties op “Ook Van Lexmond, Janson en Trustfull in ‘Ik kom bij je eten’”


 1. Jeff0

  Toch vind ik het raar, GTST stopt pas 3 juli…..

 2. Anonymous

  Net als vorig jaar bij NL Vertrekt zullen er nog wel meer presentatoren volgen. (Vivian Slingerland, Corine Boon, Geert Hoes, Froukje de Both, Evelyn Struik, Nicolette van Dam, Tim Immers, enz.)

 3. Anonymous

  Alsof ik die gasten over de vloer zou willen hebben.

 4. Anonymous

  wat een kuttitel heeft dat programma toch ‘ik kom bij je eten’

 5. Dé GTST Awards!

  Het kan niet starten want GTST stopt pas op 3 juli!!!!!!!!!

 6. mart

  Ach lieke mag bij mij langskomen hoor :D
  Irene lijkt me ook wel gezellig.

 7. joe Insider

  Lijkt me een leuk programma. Spannend idee. Ik kan niet wachten tot ze aanbellen als ik zit te eten…

  Jonge jonge… dit is nog waardelozer dan de bloemenstal!

 8. Mart

  Reactie op joe Insider: Jij kijkt niet naar een geweldige show als op zoek naar en dit deugt ook al weer niet.
  Waar kijk je dan wel naar!

 9. Bart V.

  Geen afleveringen meer van Mijn dochter & ik, Het zonnetje in huis of Kees & Co deze zomer om 20.00 uur? Dat is toch echt veel goedkoper? En RTL boulevard gaat deze zomer door? Waarom dat niet om 20.00 uur? In de zomer zijn veel mensen rond 18.30 nog buiten. Wat er aan is om mensen te zien eten?

 10. Jan

  Lijkt me een leuk programma. Portret achtige serie met eten als kapstok!
  Ik ben benieuwd.

 11. AJ

  Het schijnt dat Irene Moors is GEDUMPT in dit programma.

 12. MassMedia

  @ Bart V, waarom weer die oude troep op de buis? Misschien wat voor RTL9

  @ AJ, ???

 13. yossarian

  Als het nou was ‘Ik kom bij je slapen’ zou het nog een onverwachte zomerhit kunnen worden.. ;-)

 14. Tetje

  Irene zal zelf wel niet willen.

 15. joe Insider

  Reactie op Mart:
  Mart, ik kijk zeer weinig op tv momenteel. Probeer zo min mogelijk mijn tijd te verspillen aan de alle niet originele en totaal voorspelbare tv van vandaag de dag. Dat heb ik al genoeg moeten doen voor mij werk.
  Ik kijk goede sportwedstrijden, Goede series zoals CSI, Criminal minds, Dirty sexy money, Grey’s anatomy, Louis Theroux, en vond bijvoorbeeld Verborgen gebreken ook goed. Verder koop ik series van Frasier, Seinfeld, Cold feet, Extra’s, dat soort tv.
  Kijk eigenlijk alleen maar tv via mijn HDD. Je leeft maar 1 keer dus ook met betrekking tot tv kijken, word je met de jaren kieskeuriger…

  o ja, en ik vind Dubbeltje op zijn kant goed en Williams ook, maar daar moet ik me waarschijnlijk voor schamen. Nobody’s perfect.

 16. Mart

  Reactie op joe Insider: Ok dit kijk ik dus weer allemaal niet uitgezonderd een dubbeltje op z´n kant.

 17. Sonja

  Reactie op joe Insider: Nobody’s perfect maar doelbewust wat simpele zieltjes te kakken zetten om maar te scoren doe je wel met je volle verstand natuurlijk.

 18. Timor

  ‘Ik kom bij je in bed’ zou wel een goed zomerprogramma zijn

 19. Anonymous

  Vivian Slingerland en Renate Verbaan zijn ook in de promo te zien.

 20. Anonymous

  Rick Brandsteder is ook te zien in de promo.

 21. Jen

  ieks….als ik sommige mensen zie moet ik er al niet aan denken om zowieso een vorkje mee te prikken met ze…gatver. Kan met niet voorstellen dat al die BNs er echt vrijwillig aan meedoen…Of ben ik gewoon te snel vies van dingen of anderen???

 22. Johan B.

  Reactie op yossarian: Lieke is van harte welkom

 23. franco

  waardeloos format, alle c sterren bij elkaar ( op enige uitz na). en ik weet niet waarom overal die lieke bij moet. word echt kotsmisselijk van dat hoofd. heb al gegegeten en gedronken voor programma begint

 24. iris

  wat een saai format! wie kijkt dit nou? inderdaad ook een slechte titel; alles moet tegenwoordig met ‘IK’ erin zijn, omdat het anders de kijker niet aan zou spreken en zo is het meer op de man af. Jammer is dat!!! Kan best wat origineler hoor…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.