‘101Barz best gewaardeerde site Publieke Omroep’

Foto: RTLDe hiphopsite 101Barz is volgens onder- zoek van de NPO de best gewaardeerde site van de publieke omroep. Dat heeft omroep BNN bekendgemaakt. “Met een gemiddeld cijfer van 9,0 haalde 101Barz niet alleen de hoogste waardering van het afgelopen kwartaal, maar werd ook de beste score ooit genoteerd. Nooit eerder werd een website door haar bezoekers zo positief beoordeeld. Daar- bij is 101Barz met ruim een half miljoen unieke bezoekers per maand de beste bekeken site van BNN.”

Paul van Keulen, hoofd van het digitale station 101.TV, vertelt: “Dat 101Barz veel bezoekers trekt merkten we natuurlijk al een tijd. Dat ze ook nog eens hun waardering uitspreken is een meer dan prettige opsteker. We hebben een formule in handen die de hiphopscene duidelijk erg ok vindt. Dit rapportcijfer kunnen Rotjoch en de zijnen in hun zak steken.

Rotjoch, presentator van 101Barz, is blij met de waardering. “Het hele team heeft hier hard voor gewerkt en we zijn hier zeker trots op. Ik denk dat 101Barz nog veel groter kan worden, omdat we het recept in handen hebben om de nieuwe generaties te voeden. Hopelijk wordt dit in de rest van Hilversum ook gezien.

101.TV is het 24-uurs kanaal van BNN, te ontvangen via digitale tv en op www.101.TV. 101Barz is volgens BNN hèt centrum voor alle Nederlandse hiphopartiesten. Niet alleen 101Barz wordt hoog gewaardeerd. Als geheel scoorden de sites van BNN met een cijfer van een 8,2 ruim boven het gemiddelde, vertelt de zegsvrouw van BNN.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen