Van Westerloo zou garagebeelden Yolanthe niet toestaan

Geplaatst op za 30 mei 2009 om 16:04Oud-RTL-baas Fons van Westerloo zou RTL Boulevard geen toestemming heb- ben gegeven voor het uitzenden van de beelden waarop te zien is hoe Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder aan het zoenen zijn.  “Ik had niet toegestaan dat ze dat kopen. Er is voor betaald en het gaat hier om privacy. Ik vind het amoreel“, zei hij vrijdag in De Wereld Draait Door. RTL Boulevard over- legt dit soort zaken met de directie. “Het gebeurt regelmatig dat ze twijfelen en dan komen ze langs om te overleggen.”


37 Reacties op “Van Westerloo zou garagebeelden Yolanthe niet toestaan”


 1. Yo

  Het is sowieso eens een keer tijd om te bepalen waar de grenzen liggen in Nederland wat betreft het volgen van BN-ers.
  Zoals ik al een keer eerder heb opgemerkt: Worden binnenkort ook de rechten van de beelden van een kijkoperatie van een BN-er aangeboden? De binnenkant van een BN-er is natuurlijk ook interessant voor de Paparazzi.
  Ik ben blij dat ik een ON-er ben.

 2. Anoniem

  Gelul!! Dit soort beelden uitzenden past precies bij RTL daar gaat het alleen om een ding kijkcijfers leedvermaak!

 3. Liz

  Reactie op Yo:
  Lanthe? :P

 4. joost

  @Yo

  Het ligt toch echt aan al die gekken die die beelden aanbieden en daarbij hebben de mensen die ze aangeboden krijgen een morele verantwoordelijkheid en moeten ze die beelden gewoon weigeren.

 5. Yo

  Reactie op Liz: Nee. Ik ben een Onbekende Nederlander.

 6. Fleur

  Reactie op Yo:

  In Nederland valt het met het volgen van BN-ers wel mee. Je zou eens in UK en USA moeten kijken, daar worden ze pas gevolgd!

 7. Anoniem

  Grappig, lees dit artikel eens van 2004: http://www.radio.nl/2003/home/medianieuws/010.archief/2004/02/85979.html

  toen RTL 4 nog de ‘koning’ was, en Paul De Leuw een enorme flop… :) Rollen zijn nu flink omgedraaid!

 8. Jeff0

  Reactie op Fleur:
  Ja als je bijv. kijkt naar Britney For The Record, zo gaat het er daar altijd aan toe. Maar ik vond dit filmpje (en die van Georgina ook) te ver gaan!

 9. m

  Ha ha die Fons , opeens roomser dan de paus .
  Geloof er niets van , laten we maar eens zien waar Televaag/wakker nederland voor staat , ben bang dat het te ranzig voor woorden is

 10. Owen

  Wat een hypocriet deze man heeft trash tv geintroduceerd in Nederland door Campingzender SBS6 op te starten met allerlei rotzooi als de Wallen op stap, over de rooie en Hart van NL… en dan komt hij nu even roomser dan de Paus doen… hahaha wat een grapp!

 11. Anoniem

  Ja die Fons van Westerloo heeft achteraf makkelijker praten!
  Hoezo privacy inbreuk? En een Joop van Tellingen die 24/7 voor je huis
  staat om een foto te maken, is geen privacy inbreuk?

 12. Anoniem

  Reactie op Owen: lol RTL 4 is dus ook een campingzender, hun hadden het geflopte 4 ihl ;)

 13. Fleur

  Reactie op Anonymous:

  >ZIJ hadden het geflopte 4 ihl. Wie komt hier nou van de camping?

 14. Anoniem

  Ik was zo blij dat we van deze man verlost waren.

 15. yossarian

  http://www.onzetaal.nl/advies/hunhebben.php

 16. joe Insider

  Wat een enge man die Fons. Past wel goed bij in mijn beleving nu al een overbodige en enge omroep!

 17. Redacteur

  gladde aal!

 18. Elm

  Haha tijdens het eerste reclameblok van Happy Feet komen van die durex reclame’s langs van ‘het beste orgasme krijg je met blabla’.

  ‘mama wat is een orgasme?’

 19. Anoniem

  Stacey rookhuizen bij dit was het nieuws. Mijn god, wat iq loos is dat kind. Ze snapt niets van de grappen, weet niets, en slaat volledig de plank mis door haar reactie te geven op het gratis parkeren van gehandicapten. Nooit meer zendtijd geven!

 20. Kees Jan

  inderdaad,wat een vreselijk dom wicht,Stacey meisje meisje,je zou je ogen uit je opgemaakte kop moeten schamen,die mag je inderddaad nooit meer op tv zien!!!!!!!!!!!!!!

 21. Kees Jan

  en inderdaad is die fons een brulaap

 22. Jen

  Tuuuuuuuuuuuurlijk Fonske….toen jij de baas was ging jij niet voor sensatie…
  maak dat je moeder maar wijs!

 23. SUSAN BOYLE LOSES!!!!

  Yep… ze is tweede geworden…. diversity (ofzo) heeft gewonnen….. helaas… hadden we in nederland maar zulk talent….

 24. yossarian

  Paul de Leeuw stopt met Mooi! Weer De Leeuw. Dat is het BREAKING NEWS van deze avond, tenzij ik de bekendmaking “FF” gemist heb.

  De opvolger van Mooi! Weer De Leeuw wordt Lieve Paul. Dat is een soort Mooi! Weer De Leeuw, maar dan zonder de wensen van de mensen..

  Ik denk dat het een verstandige keus en beslissing is van De Leeuw. Die wensen hebben we inderdaad wel een beetje gezien. Lieve Paul kan, met een goede invulling en gedurfde vernieuwingen, even succesvol worden als Mooi! Weer De Leeuw. Ik stel voor: veel live muziek met internationale artiesten. Die willen graag bij Paul de Leeuw komen, zoals uit de afgelopen paar seizoenen is gebleken.

 25. rob

  hoe zo breaking news….????.
  dit was bekend!!!.

 26. Arie

  DWHN ook gezien, Stacey was inderdaad niet heel erg in vorm. Maarja dat heb je wel vaker met vrouwen en comedy :)

 27. !#Michael#!

  Oja was de hele ‘Jorgina Gate’ niet onder zijn leiding?!

 28. Niels

  Reactie op !#Michael#!:

  Jorgina? Goejemoggel Michael :P:P

 29. Anoniem

  Reactie op !#Michael#!: Precies, dat stond Van Westerloo zonder enige aarzeling ook toe, moest immers kunnen, geen moment kwam hij toen in de media om te zeggen dat ze te ver waren gegaan, de enige die er wat problemen mee had was Daphne Bunskoek en die werkt er dan ook niet meer

  Reactie op rob: Het was wel bekend dat er iets anders ging komen maar Paul maakte het gisteren pas op TV bekend dat het inderdaad ‘Lieve Paul’ gaat heten en The Day After wordt ‘Lieve Paul, P.S.’. Eigenlijk is het succes voor dit programma wel al gegarandeerd, Paul week de laatste tijd al vaker af van het wensenschema om dingen uit te proberen, sketches, gewoon effe ouwehoeren met het publiek en vorige week konden we zien dat het moment met de Noorse songfestival winnaar waar Paul hem vroeg nog even te blijven en hem te begeleiden op de viool bij een oud nummer wat spontaan in hem opkwam (was ook te zien aan het feit dat de autocue er niet klaar voor was, de muzikanten wanhopig op zoek gingen naar hun bladmuziek en niet echt waren voorbereid uiteindelijk een briljant nummer opleverde wat in no time tig keer op You Tube stond en de Noor het hele nummer puur op gehoor en improvisatie begeleide terwijl hij het niet kende. De Noor was verbijsterd op het eind door het lange applaus van 30 seconden op het eind, afijn dat is allemaal op You Tube wel terug te zien maar dat is dus wat Paul bedoelt, hij wil meer van zulke momenten, dingen die voor het publiek en soms ook de artiest onverwacht zijn. Ook de uitzending die vanavond te zien zal zijn (de laatste) wordt een hilarische boel waar Paul de regiseur Guus Verstraete tot wanhoop drijft en tja sorry hoor dat is toch TV wat stukken amusanter is dan Robert Ten Brink kwekkend met drie gasten. De echte RTL fanaten zullen toch wel blijven zeiken over het programma want tja, ook gisteravond scoorde het ondanks het mooie weer toch tweemaal zover kijkers als RTL op dat moment had en dat doet natuurlijk pijn, snap ik best en als je als RTL zo vriendelijk bent om SBS met Belgen in De Rimboe te beconcureren met Calo Boshard’s Succes Verzekerd, gevolgd door een zooi herhalingen waarvan een kind van 2 weet dat het niet zal scoren dan moet je ook niet schrikken als SBS inderdaad hoger scoort, zelfs de 2e herhaling van Amazones scoort nog hoger.

 30. sven

  ik vind Van Westerloo een gluiperd.

 31. Geert

  wat een verkeerde keus van wakker nederland Fons met zijn familieclan vol gluiperds brrrrrrrrrrrrr oh Sjuul,denk nog even goed na,hier begin je al verkeerd!

 32. Anoniem

  Reactie op Geert: het begon al eerder verkeerd: met jules zelf

 33. !#Michael#!

  Reactie op Niels:

  Jort Kelder en Georgina Verbaan, dat maakt samen Jorgina, of niet?

 34. Yo

  Reactie op !#Michael#!: Maar goed dat Jort geen Vadim heet.

 35. Geert

  lees reactie op http://www.tvrecesent.nl over onze Fons!!!!

 36. jansma

  hallo hallo

 37. Moos&Sam

  ?????????????????????????????????????????????????????????

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.