Maasland en Otazu geven masterclasses op Nederland 3

Foto: Studio KastermansSuccesvolle BN’ers gaan jonge talenten onder hun hoede nemen in het nieuwe programma Xperience met presentatrice Evelien Bosch. Dat meldt de NCRV van- daag. Zo krijgen aankomende goud- en zilversmeden de unieke kans om bij de wereldberoemde sieradenontwerper Rodrigo Otazu in de leer te gaan en gaan aankomend dierenverzorgers met Bridget Maasland aan de slag in een Roemeens dierenasiel. De eerste uitzending van Xperience is op dinsdag 9 juni op Nederland 3.

De NCRV kijkt uit naar het nieuwe programma. “Hoe zou het zijn als je je talent mag bewijzen bij een topper op jouw vakgebied? Als je in de praktijk kunt leren van een expert, die wereldberoemd is op zijn vakgebied? Dat is de grote uitdaging die kandidaten aangaan in het nieuwe NCRV-programma Xperience.

Naast de aankomende sieradenontwerpers gaan in Xperience jonge mecaniciens in de leer bij topmotorcoureur Barry Veneman en talentvolle stylisten mogen bij een echte glossy de fotoshoot van Renate Verbaan in New York verzorgen.

In slechts een paar dagen tijd krijgen de drie aanstaande stagiaires verschillende tests. “Aan het eind van elke test worden ze beoordeeld. Wie heeft ‘het’ in zich en wie niet? De inzet is hoog. Ze moeten zweten, ploeteren en hun uiterste best doen om te laten zien wat ze in huis hebben. Qua skills en kennis! Want er staat heel wat op het spel. De BN’ers beoordelen hen op diverse vlakken: op hun vakkennis, hun doorzettingsvermogen, hun passie en op de resultaten van de opdrachten die ze moeten doen. Wie blijft er uiteindelijk over?”

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen