Joost Zwagerman niet meer als vaste gast in DWDD

Schrijver Joost Zwagerman (45) zal niet langer te zien zijn als vaste gast tijdens de maandelijkse media-uitzending van De Wereld Draait Door. Dat maakte Matthijs van Nieuwkerk vrijdagavond bekend in zijn praatprogramma. “Jij hebt ons laten weten dat je je volledig gaat concentreren op een mooi boek voor het Boekenweekgeschenk, wat in maart zal verschijnen. Je wil je televisieoptredens daardoor terugbrengen. Wij vinden dat ontzettend jammer en gaat ons in die zin verlaten“, liet hij weten.

Van Nieuwkerk bedankte Zwagerman vrijdag aan het eind van de uitzending. “Het zou eigenlijk een media-uitzending worden, maar vanwege de gebeurtenissen in Apeldoorn is het eigenlijk een iets ander programma geworden. De media-uitzending hebben wij vier jaar lang samen gemaakt: De Wereld Draait Door en Joost Zwagerman. Wij vonden dat zonder Joost Zwagerman die uitzending niet bestaat.”

Ik wil je namens de hele club van De Wereld Draait Door ontzettend bedanken voor alle inzet die je hebt gehad bij ons media-uitzendingen.”

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen