Carlo Boszhard vindt kritiek Jack Spijkerman onterecht

Foto: 7L PhotographyCarlo Boszhard vindt het jammer dat televisiecollega Jack Spijkerman zich in de media negatief heeft uitgelaten over zijn RTL-programma De TV Kantine. Spijkerman vindt de teksten slecht en de typetjes niet lijken. “Als je me heel goed kent, moet je eerst weten dat ik dan heel veel nare dingen ga zeggen over de man. Dat ga ik hier absoluut niet doen“, vertelde Boszhard vrijdagavond in De Wereld Draait Door. “In het begin dacht ik: hoeveel typetjes heeft Spijkerman nou gedaan? Geen één.

Boszhard is teleurgesteld in Spijkerman. “Het is een feestje van een kleine groep mensen en van mij ook. Ik laat het niet bederven. Hij vindt het niet leuk, jammer dan. Ga er niet naar kijken. Punt.”

De RTL-coryfee hoopt op een tweede seizoen van de persiflagecomedy. “Ik denk het wel. Ik vond het ook belangrijk dat we dit soort dingen gingen doen. Comedy en grappen. We zitten al negen jaar lang achter de tafel Life & Cooking met sponsoring te doen. Diep in mijn hart vind ik dit heel erg leuk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen