Echte Kim Holland speelt gastrol in TV Kantine

Foto: 7L PhotographyDe echte Kim Holland speelt vanavond een gastrol in de persiflagecomedy TV Kantine met Carlo Boszhard en Irene Moors. Dat heeft RTL 4 bekendgemaakt. De echte Kim Holland zal de tweelingzus spelen van de door Irene gespeelde Kim Holland. Ook van het andere hoofdper- sonage, topkok Joop Braakhekke, duikt de originele versie op. In De TV Kantine is het vanavond onrustig omdat presi- dent Barack Obama naar Nederland komt om plaats te nemen in de talkshow Pauw & Witteman.

De TV Kantine is compleet in de ban van Obama. Jan Peter Balkenende maakt samen met de koningin van de Nederlandse media, Linda de Mol, een promofilmpje van het hippe Nederland. Kim Holland kan ‘de machtigste man van de wereld’ helaas niet ontmoeten omdat ze opnames heeft voor de film ‘Wip Holland Wip’.

Maar omdat Kim niet gemist kan worden in ‘De TV Kantine’, nodigt ze haar vrome tweelingzus Karin Holland (gespeeld door de echte Kim Holland) uit om plaats te nemen achter de kassa. Maar om te voorkomen dat de klanten het verschil zien, moet Karin eerst een spoedcursus Kim Holland volgen.

De TV Kantine is vanavond om 22.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen