Aantal kijkers backstage show X Factor neemt toe

Foto: Nick van OrmondtDe populariteit van de online backstage show van X Factor neemt toe. Dat laat een zegsvrouw van RTL vandaag weten. Sinds de start van de eerste liveshow in maart is het aantal streams opgelopen van 18.000 naar ruim 28.000 kijkers afgelopen show. Voor, tussen en na de liveshow kunnen online kijkers de host van de backstage show doorgeven welke kant hij op moet. Vorige week was Sascha Visser achter de schermen te zien. Vanavond neemt Nikkie Plessen het stokje van hem over.

Behalve xfactor.nl wisten ook de andere sites van het RTL-netwerk in de maand maart goed te scoren, vertelt de zegsvrouw. De websites werden bezocht door ruim 5,2 miljoen unieke bezoekers en er werden 15,3 miljoen videoviews gerealiseerd. “Een stijging van respectievelijk 13% en 36% ten opzichte van de maand februari.

Best bekeken websites afgelopen maand zijn RTL Gemist, RTL Nieuws, RTL.nl, RTL Boulevard en GTST.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen