Ten Brink: ‘Moment van de Waarheid stopte door crisis’

Foto: Nick van OrmondtHet tv-programma Het Moment van de Waarheid keert niet terug op televisie vanwege de economische crisis. Dat zegt presentator van de show Robert ten Brink vandaag in De Telegraaf. Eind februari werd al bekend dat RTL 4 de stekker uit de amusementsshow heeft getrokken. “Het komt weer terug als het economisch beter gaat“, vertelt de RTL- presentator. “Mensen willen nu vooral lachen. Moment van de waarheid is echt gesneuveld door de crisis. Het is vrolijke televisie wat nu de scepter zwaait.”

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen