Repetities NOS Journaal uitgelekt: ‘Een knoopje meer?’

Foto: Fok.nlPresentatrice Eva Jinek twijfelt over haar decolleté in een uitgelekt filmpje van de repetities van het NOS Journaal. De video geeft een intiem kijkje achter de schermen bij de nieuwsrubriek. “Moet er één knoop meer open of juist niet? Anders zie je niets van het topje“, vraagt Jinek zich af. Terwijl Jinek haar decolleté uitvoerig prepareert, roept ze naar de regiekamer van het Journaal: “Boobies! Zoiets? If you have it, flaunt it. Dan krijg ik weer mijn moeder aan de telefoon. ‘Ik zie je borsten!’

Volgens een woordvoerder van de NOS zijn de beelden per abuis uitgezonden op het digitale kanaal NOS Journaal 24. “Het spreekt voor zich dat Jinek niet blij is met de beelden. Maar we zullen er alles aan doen om te voorkomen dat dit weer gebeurt“, zegt hij in het AD.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen