Patrick Lodiers: ‘Nationale Ledenwerfdag op 12 maart’

Foto: Bas LosekootBNN roept donderdag 12 maart uit tot Nationale Ledenwerfdag. Op die dag trekt BNN alles uit de kast om de laatste leden te werven die nodig zijn om vóór 1 april de 300.000 leden-grens te halen. Alle BNN-gezichten trekken het land in. “Jongeren zijn nog steeds zwaar onder- vertegenwoordigd in het publieke bestel. Vooral nú moet BNN doorgroeien, zodat we onze positie kunnen behouden en meer programma’s kunnen maken waar jongeren in Nederland recht op hebben“, aldus Patrick Lodiers.

Presentatoren, programmamakers en directie helpen mee. Vanuit de radiostudio in Hilversum houden Coen en Sander in de Coen & Sandershow op 3FM iedereen op de hoogte van de activiteiten tijdens de Nationale Ledenwerfdag. “Heel Nederland krijgt op 12 maart bezoek van Sophie, Filemon en de andere presentatoren met hun teams“, aldus een woordvoerder van BNN.

Van Groningen tot Maastricht duiken de BNN’ers overal op. Voorzitter Patrick Lodiers vliegt die dag per helikopter het land door om de teams vanuit de lucht te versterken en overal uit te leggen waarom het juist nu belangrijk is om lid te worden van de enige echte jongerenomroep van Nederland.”

Lodiers: “Meer leden voor BNN betekent meer zendtijd! Daarom is deze Nationale Ledenwerfdag voor BNN bijzonder belangrijk.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen