NET 5 bestelt tweede seizoen Verborgen Gebreken

Foto: SBS/ElvinAl na één aflevering heeft NET 5 een tweede seizoen van de serie Verborgen Gebreken besteld. Dat vertelt program- maleider Karin de Groot van NET 5. Verborgen Gebreken ging maandag van start met 600.000 kijkers. “Ik ben zeer verheugd met deze fantastische cijfers. Verborgen Gebreken is ontzettend goed gemaakt, je wordt echt de serie ingetrokken en wilt meteen meer zien. Dat is ook een van de redenen voor ons geweest om direct een tweede serie af- leveringen te bestellen.

Verborgen Gebreken speelt zich af in de Amsterdamse makelaarswereld. De hoofdrollen worden vertolkt door Jennifer Hoffman, Ricky Koole, Egbert-Jan Weeber (foto), Frederik Brom en Maryam Hassouni. Zij zijn vijf jonge makelaars met ieder een geheel eigen handelwijze. “De eerste aflevering van dit nieuwe kwaliteitsdrama werd gisteravond uitstekend bekeken met 14,2% marktaandeel in de doelgroep 20-49 en 16,7% marktaandeel in de voor NET 5 belangrijke doelgroep Vrouwen 20-34.”

Sinds gisteravond zijn er ook weer nieuwe afleveringen te zien van de populaire Amerikaanse dramaserie Grey’s Anatomy. “De serie is een van de meest succesvolle programma’s bij NET 5 en wist ook nu weer uitstekende marktaandelen te behalen. 14,1% van de kijkers in de doelgroep 20-49 jaar stemde af op Grey’s Anatomy. In de doelgroep Vrouwen 20-34 was het marktaandeel zelfs 22,5%.”

Verborgen Gebreken wordt geproduceerd door NL Film & TV.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen