Eddy Zoëy: ‘Veel zin in Take Me Out’

Foto: Manon van der ZwaalEddy Zoëy maakt op maandag 9 maart zijn RTL 5-debuut in het nieuwe, dagelijkse datingprogramma Take Me Out. De presentatie drukt een belangrijke stempel op het programma. Eddy Zoëy kan niet wachten om de teugels in handen te nemen. “Deze ontmoetings- show is het eerste programma dat ik voor RTL 5 ga doen en ik heb er zin in. Na ruim acht jaar BNN, biedt RTL me de kans om deze hilarische studioshow te doen, waarin ik volledig mezelf kan zijn“, vertelt de presentator.

Volgens een zegsvrouw van RTL 5 is daten alleen de kapstop voor Take Me Out. “Want verder doet het weinig denken aan de vele, bestaande datingprogramma’s. ‘Take Me Out’ is een volledig nieuw en origineel programma dat het genre op z’n kop zet. Het is al een groot succes in zowel Denemarken als Australië. Nederland is het volgende land dat ‘Take Me Out’ verovert, de rest van de wereld zal ongetwijfeld spoedig volgen.”

In Take Me Out staat telkens één single man in een liefdesarena tegenover dertig beschikbare dames. Gedurende enkele rondes wordt steeds meer over hem bekend. Het doel van de single man is om zoveel mogelijk vrouwen zo lang mogelijk te blijven boeien zodat hij uiteindelijk uit een groot aantal overgebleven ladies zijn date kan kiezen. “Voordat het zover is, moet hij al zijn charmes in de strijd gooien om te zorgen dat deze zeer kritische en kieskeurige dames achter hun desk blijven staan voor hem, want ze hebben ook de mogelijkheid om tussentijds af te haken.”

Eddy Zoëy presenteert op maandag 9 maart tussen 19.30 en 20.00 uur de eerste aflevering. “Ik zal ‘Take Me Out’ met een glimlach presenteren, want wie wil er nou niet elke dag tussen dertig mooie vrouwen staan?

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen