‘Yolanthe gaat grote showprogramma’s maken’

Yolanthe Cabau van Kasbergen zal over een aantal jaar in staat zijn om grote showprogramma’s te presenteren. Dat zegt programmaleider Gerard Baars van de TROS. Tot nu toe slaan de shows van Yolanthe niet echt aan. “Vergis je niet in haar. Het meisje is pas 21, je kunt niet verwachten dat ze er meteen als een diva staat. Linda de Mol begon ook met een programmaatje met een hond. Maar wij denken dat Yolanthe over een aantal jaren heel goed grote showprogramma’s kan presenteren.”

Gerard Baars vervolgt in De Volkskrant: “Zij heeft ook die echtheid. En dat ze toevallig de vriendin van Jan Smit is, vinden we ook niet onleuk. Ik zeg altijd: Jan en Yolanthe zijn ons eigen prinselijk paar. Zeker als ze straks gaan trouwen. Dat is toch een moment waar we met z’n allen naar uitkijken, en waar we leuke televisie van denken te kunnen maken.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen