Wytske Kenemans: ‘Buikpijn van lachen door Wipeout’

Foto: Mike van den ToornEen spectaculair hindernissenparcours vormt het decor van de nieuwe tv-show Wipeout, dat vanavond voor het eerst te zien is op RTL 5. Presentatrice op locatie Wytske Kenemans denkt dat Nederland gaat genieten van Wipeout. “Na elke opnamedag had ik buikpijn; het was zo leuk!“, vertelt Wytske Kenemans deze week in Televizier. “Van tevoren interview ik de kandidaten en die zeggen stuk voor stuk dat zij die tienduizend euro wel even gaan winnen. Dan is het natuurlijk extra leuk als ze vallen.

De voice-over van presentator Dennis Weening en cabaretier Klaas van Eerden is erg prikkelend. Volgens Wytske is dat echter niet lullig voor de kandidaten. “Dat is het pas als mensen van tevoren niet weten waaraan ze meedoen. Maar de kandidaten zijn zich daar heel erg van bewust, ze hebben de Amerikaanse versie gezien. Het zijn bruisende kandidaten.

Toch zaten er ook in de Nederlandse versie enkele succesnummers bij. “Er is ook bij ons iemand die heeft bewezen dat je dit parcours inderdaad foutloos kunt doen. Het is dus niet geheel onmogelijk, maar laat ik het zo zeggen: er zijn maar weinig mensen die het er met een droog pak vanaf brengen.

Wipeout is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen