Tooske met programma over hartstilstand

Tooske Ragas gaat een programma over reanimeren en defibrilleren maken. Gered is op donderdag 9 en 16 april te zien op SBS 6. Dat heeft SBS 6 vandaag laten weten. “De Nederlandse Hartstich- ting is partner in dit project om te laten zien dat ingrijpen bij een hartstilstand door middel van reanimeren en defibril- leren in de eerste zes minuten van levensbelang is. Dit tv-programma ondersteunt de 6-minuten-campagne van de Nederlandse Hartstichting“, aldus de zegsvrouw van SBS.

Een hartstilstand is een ingrijpende gebeurtenis, zowel voor het slachtoffer als de redder. “In Gered blikken het slachtoffer en de redder terug op de dag waarop hun paden elkaar onverwacht kruisten. Wat begon als een onbezorgde dag voor beiden, eindigt in een ontmoeting waar het leven van één van hen in de handen komt te liggen van de ander. In Gered brengt Tooske Ragas slachtoffer en redder samen en vertellen zij hoe het nu met hen gaat.”

Gered is op donderdag 9 en 16 april om 23.15 uur te zien bij SBS 6. Gered wordt gemaakt door I Care Producties.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen