Opnieuw veel aandacht voor Boekenweek bij Nederland 2

Net als vorig jaar besteedt Nederland 2 vanaf 8 maart in haar programmering uit- gebreid aandacht aan de Boekenweek. Highlights in de programmering zijn De Avond van het Boek (NPS), Van Kooten en de Bie zijn gek met Dieren (VPRO), Profiel (KRO) met Tim Krabbé en Midas Dekkers en vijf afleveringen van Midas Dekkers (VARA). Voorafgaand aan de Boekenweek zal Nederland 2 uitgebreid campagne voeren op televisie en internet, in landelijke dagbladen, maga- zines en bibliotheken.

De Boekenweek staat dit jaar helemaal in het teken van het dier, dit onder het motto Tjielp Tjielp – De literaire zoo. Het startsein voor de Boekenweek wordt op woensdag 11 maart gegeven, maar Nederland 2 start haar programmering rondom de Boekenweek al op zondag 8 maart met een uitzending van Kunststof TV waarin veel aandacht wordt besteedt aan de Boekenweek (NPS).

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen