Omroep LLiNK in financiële problemen

De groene omroep Llink zit in financiële problemen en heeft daarom uitstel van betaling aangevraagd. Dat vertelt een woordvoerster aan RTL Boulevard. De financiële problemen komen op het moment dat Llink druk bezig is met het binnen halen van nieuwe leden. Llink is momenteel druk met het werven van nieuwe leden. “We zijn momenteel druk met leden werven. En elk lid dat je werft kost zo’n dertig euro. Maar door onver- ziene rekeningen zitten we nu iets dieper in de problemen.

Llink heeft 150.000 leden nodig om te mogen blijven uitzenden. Momenteel zit de omroep op 121.700 leden, dus er zijn nog veel leden te gaan. De omroep heeft nu uitstel van betaling aangevraagd tot na 1 april, de datum waarop de leden binnen moeten zijn. Llink verwacht met het geld dat ze dan van de overheid krijgen, weer de rekeningen te kunnen betalen.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen