Nance: ‘Uitstapje naar Viktor Brand welkome afwisseling’

Nance Coolen vindt het leuk dat ze De Verbouwers XXL, vanavond in première op SBS 6, samen met Viktor Brand mag presenteren. De afgelopen jaren vormde Nance steevast een tv-duo met Gerard Joling. “De Verbouwers XXL is wel heel anders dan Sterren Dansen op het IJs en So You Wannabe a Popstar met Gerard. Dit uitstapje naar Viktor is een welkome afwisseling“, vertelt Nance. “Al heel lang wilde ik met mijn goede vriend Viktor samenwerken. Volgens mij vormen we ook een leuk setje.

Nance is onlangs bevallen van een baby, en werkt daarom nog niet fulltime, vertelt ze in De Telegraaf. “Officieel is mijn verlof tot half april. Maar omdat De Verbouwers XXL eerder begint, werk ik nu een paar uurtjes per week. Dat is prettig omdat de keizersnede, die ik kreeg omdat Robin in stuit lag, heel zwaar was.

Viktor Brand verheugt zich op de samenwerking. “Ik heb een enorme bewondering voor Nance. Dat ze kampt met de naweeën van de bevalling merk ik totaal niet, ze ziet er fantastisch uit. Toen ze nét bij SBS kwam, hebben we een tijdje samen Shownieuws gepresenteerd. Een fantastische tijd. We kennen elkaar privé ook goed, dus het wordt één groot feest.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen