LLiNK-presentator Rudy Mackay krijgt steun van Milow

DJ Rudy Mackay heeft een nieuwe tekst op de hitsingle Ayo Technology van de Vlaamse Milow geschreven. In het nummer ‘Red me’ roept hij iedereen op lid te worden van omroep LLiNK omdat hij anders niet meer te horen zal zijn op Radio 3FM. Milow steekt Rudy Mackay een hart onder de riem door mee te spelen in de videoclip. “Met het nummer wil Rudy op ludieke wijze de aandacht vestigen op het belang van ledenwerving voor het voortbestaan van LLiNK en het behoud van zijn baan.”

LLiNK moet voor 1 april 2009 nog circa 25.000 leden binnenhalen om haar plaats binnen het omroepbestel te behouden. Rudy presenteert iedere vrijdagavond MoveYourAss op 3FM. Eerder al coverde Mackay in zijn radioprogramma een nummer van Milow, waar de Belg via zijn weblog enthousiast op reageerde.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen