Holland’s Got Talent naar zaterdagavond SBS 6

Holland’s Got Talent heeft een uitzend- moment gevonden. De talentenjacht met Gerard Joling is vanaf 21 maart iedere zaterdag tussen 20.00 en 22.00 uur te zien. Dat laat SBS 6 vandaag weten. “Op 21 maart start eveneens het nieuwe programma Fans! waarin SBS 6 fans van uiteenlopende Nederlandse artiesten op de voet volgt. Meteen na afloop van Holland’s Got Talent om 22.00 uur is te zien hoe fans een groot deel van hun leven in het teken stellen van hun idool“, vertelt een woordvoerder.

Holland’s Got Talent zou eigenlijk vanaf vrijdag 20 maart te zien zijn, maar later bleek dat de vrijdagavond zou worden bezet door de combinatie De Hoofdprijs en Word Ik Rijk?. Albert Verlinde meldde daarop dat Holland’s Got Talent naar maandag zou verhuizen, maar dat blijkt nu de zaterdagavond te worden.

In Holland’s Got Talent kan iedereen die denkt een talent te hebben dat komen bewijzen voor de jury die ook dit jaar weer bestaat uit Henkjan Smits, Patricia Paay en Robert Ronday. “Holland’s Got Talent is een productie van Blue Circle; de makers van onder andere Boer Zoekt Vrouw en Idols.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen