Herman den Blijker: ‘Mijn Tent Is Top spannender dan ooit’

Na twee succesvolle series Mijn Tent Is Top, komt RTL 4 vanaf volgende week dinsdag (24 februari) met een nieuwe editie: vier nieuwe koppels strijden om een horecabedrijf. Apeldoorn, Delft, Amersfoort en Maastricht vormen dit jaar het decor. “Ik hou mijn hart vast, want de strijd is dit keer harder dan ooit“, zegt coach Herman den Blijker. “De koppels hebben bovendien lef: je hebt een glas- heldere visie en een stevig geloof in jezelf nodig om in deze tijd je horeca- droom na te streven.”

Herman den Blijker begeleidt, adviseert en jureert de koppels op de weg naar het verwezenlijken van hun droom. In de vier verschillende steden gaan de koppels flink aan de bak. Allemaal hebben ze een origineel concept voor hun onderneming en de taak om hier een succes van te maken. Van het verbouwen van hun pand tot het aannemen van personeel en van het samenstellen van de menukaart tot de financiën; de koppels krijgen het allerminst makkelijk. Hun enthousiasm wordt op de proef gesteld, want op zaterdag 7 maart moet hun gelegenheid open.

De vakjury, bestaande uit vijf personen, beoordeelt de koppels en bepaalt welke twee concepten er uiteindelijk in de finale terechtkomen. Lianne en Josua gaan aan de slag in Apeldoorn, Annelie & Rianne strijken neer in Amersfoort, George en Geoffrey maken Delft een restaurant rijker en Bulent en Gülsen bundelen hun krachten voor een eetgelegenheid in Maastricht.

Mijn Tenst Is Top is vanaf dinsdag 24 februari om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen