Gerard Joling voor één keer terug bij Shownieuws

Gerard Joling keert voor één keer terug bij Shownieuws. Als gastpresentator van de showrubriek bespreekt hij samen met Viktor Brand eenmalig het laatste nieuws uit de showbizzwereld. Dat heeft SBS 6 bekendgemaakt. Vrijdag blikken Gerard en Viktor samen terug en komen de meest opmerkelijke momenten nog een keer voorbij. Toen Gerard gevraagd werd voor de comeback in Shownieuws, reageerde hij direct enthousiast: “Dat wordt een hysterische uitzending, samen met Viktor Brand!

Op 17 november 2003 stond Gerard Joling voor het eerst achter de presentatiedesk van Shownieuws. “Hij liet daarmee zien dat hij naast zingen ook uitstekend kan presenteren“, aldus een woordvoerder van SBS 6.

Vrijdag 27 februari zullen Gerard en Viktor samen terugblikken op hun samenwerking. “De bloopers laten zien dat niet altijd alles van een leien dakje ging.”

Shownieuws was duidelijk een springplank voor Gerards presentatiecarrière, aldus SBS 6. “Na grote shows als So You Wannabe a Popstar, Sterren Dansen op het IJs, Popstars en natuurlijk de hilarische spelshow Wie Ben Ik? is Gerard vandaag de dag een van de populairste gezichten van de Nederlandse televisie. Momenteel is Gerard aan het warmlopen voor het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent, dat op zaterdag 21 maart van start gaat.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen