1,1 miljoen kijkers voor Mijn Tent Is Top


De kijkcijfers van dinsdag 24 februari 2009 (SKO)

Mijn Tent Is Top (RTL4, 21:27) – Het nieuwe seizoen van Mijn Tent Is Top ging dinsdagavond van start met 1.067.000 kijkers (madl: 16.6%) op RTL 4. In de eerste aflevering werden de koppels aan elkaar en aan de jury voorgesteld. Mijn Tent is Top speelt zich dit jaar af in Delft,  Maastricht, Apeldoorn en Amersfoort. “Ik hou mijn hart vast, want de strijd is har- der dan ooit. Ze hebben ook lef: je hebt een heldere visie en een stevig geloof in jezelf nodig om nu je horecadroom na te streven“, aldus Herman.

Annelie en Rianne gaan aan de slag in Amersfoort. “We kennen elkaar van de Hotelschool in Maastricht en we zijn daar bevriend geraakt“, vertelt Annelie in Televizier. “Horeca is ons leven en na onze eindstage die ik bij het Hilton op Schiphol liep en Rianne bij een Starwood-hotel in China, hebben we besloten hiermee verder te willen gaan en dat we iets voor onszelf willen beginnen. Daarna hebben we samen een concept uitgewerkt. Ik denk dat ons concept in de huidige tijdsgeest past.

RTL Boulevard (RTL4, 18:33) – Robert Schoemacher is maandag gewond geraakt tijdens televisieopnamen bij zijn kliniek in Den Haag. De cosmetische arts viel van de trap met zijn hoofd tegen de punt van een ijzeren lamp en raakte daarbij bewusteloos. Dat was dinsdagavond te zien in RTL Boulevard, dat door 875.000 kijkers (madl: 19.1%) bekeken werd. Het incident gebeurde toen hij even snel de trap voor zijn kliniek wilde oprennen. De trap was echter geblokkeerd omdat er een ambulance stond geparkeerd voor opnamen van een nieuw tv-programma over cosmetische chirurgie. Hierdoor moest de arts de treden schuin op en gleed hij uit. “Zelf weet ik het niet meer, maar ze hebben mij gevonden in een plas bloed achter de ambulance en hebben gelijk alarm geslagen“, vertelt hij. “Ik heb er voor gekozen om niet naar het ziekenhuis te gaan, maar heb me laten opereren door een van mijn eigen chirurgen.

Inter Milan – Manchester United (NOS, Ned3, 20:40) – Internazionale en Manchester United hebben dinsdag in de Champions League gelijkgespeeld. In het Giuseppe Meazza-stadion werd niet gescoord: 0-0.” Natuurlijk ben ik teleurgesteld dat we niet ten minste één goal gemaakt hebben, maar met onze goede serie in eigen huis heb ik er alle vertrouwen in“, zegt trainer Alex Ferguson van Manchester. “Dit team is volwassen genoeg om geen onnodige tegentreffers weg te geven. Natuurlijk is er altijd het risico van een zwaarwegend tegendoelpunt in eigen huis, maar dat is ook de schoonheid van Europees voetbal.” Inter Milan – Manchester United trok 1.386.000 kijkers (madl: 21.5%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen